Wilfried Zaha transferinde Fenerbahçe'ye müjde! Dev rakip saf dışı kaldı...

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'ye, Zaha'dan müjdeli haber geldi. Dev kulübün teklifinin yetersiz kalması yarışta Fenerbahçe'yi...

Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ryan Kent ve Edin Dzeko transferlerini açıklayan Sarı-Lacivertliler, yeni yıldızları kadrosuna katmak için yoğun bir çaba sarf ediyor.

Fenerbahçe taraftarları, Wilfried Zaha'nın takıma katılacağı müjdesini bekliyor. Crystal Palace ile sözleşmesini yenilemeyen Fildişili futbolcu, İtalyan ekibi Lazio'nun ilgisini çekmiş olsa da Suudi Arabistan'dan da cazip bir teklif almıştı.

Ancak Lazio'nun düşük bir teklifle masaya oturması nedeniyle yarışın dışında kaldığı iddia ediliyor. Zaha, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği için Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri de geri çevirdi.

30 yaşındaki hücum oyuncusu, Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren bir takımda forma giymeyi hedefliyor. Ancak şu ana kadar Lazio dışında Devler Ligi'nde yarışacak bir kulüpten teklif alamamış durumda.

Atletico Madrid'in ise Zaha'nın şartlarını araştırmak için abisi ve menajeri Herve Zaha ile temas kurduğu belirtiliyor. Ancak İspanyol ekibinin ekonomik sıkıntıda olduğu için birçok yıldızını satış listesine koyduğu ifade ediliyor.

Bu nedenle maaş anlamında Fildişili yıldızın beklentilerine karşılık vermesi zor görünüyor. Şu anda Zaha'yı transfer etmeye en yakın takımların Fenerbahçe ve West Ham olduğu konuşuluyor.

Zaha ve abisi, tüm detayları düşündükten sonra kararlarını bildirecekler. Fenerbahçe taraftarları ise Zaha'nın takıma katılması halinde büyük bir sevinç yaşayacaklarına şüphe yok. Takımın başarısı için transfer çalışmalarının sürdürülmesi de önem taşıyor.