Turgutluspor'un yeni başkanı Gökhan Akın oldu

Futbol ve Spor Haberleri - TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Turgutluspor'da gerçekleştirilen kongrede başkanlığa Gökhan Akın seçildi. Turgutluspor Olağan ...

Turgutluspor Yeni Başkanı Gökhan Akın ile Yola Devam Ediyor

Turgutluspor'un Olağan Genel Kurulu, Murat Ayhan'ın Divan Başkanlığı'nda gerçekleşti. Toplantıda, Hüseyin Malis ve Sabri Toker katip üyeliklerine seçildi. Yönetim ile denetim kurulu raporları okunup, bilanço ibra edildi. Yeni başkan Gökhan Akın liderliğindeki yönetim kurulu asil üyeleri; Ercan Hızal, Zaim Hasan Göncü, Saim Gürer, Yusuf Aykut, Emrullah Artık, Fatih Hızal, Haluk Şevket Baba ve Hüseyin Yasak'tan oluştu. Yedek üyeler ise Şerif Ahmet Koç, Engin Akın, Aydın İmir, Mesut Kocaoğlan, İlhami Güleç, Aydın Temel, Aydın Şarlar, Engin Çelik ve Oktay Durmuş olarak belirlendi.

Yeni başkan Gökhan Akın, kongre sonunda yaptığı açıklamada Turgutluspor'un geleceği için iradesini gösteren bütün üyelere teşekkür etti. Kendisiyle beraber yola çıkan ekip arkadaşlarına da teşekkür eden Akın, "Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Yarın bizler ve Turgutlunun marka değeri olan Turgutluspor'umuz için bambaşka bir gün. Turgutlusporu şehrimizin önde gelenleri, arkadaşlarım, siz değerli üyelerimiz ve taraftarımızla laik olduğu yere getireceğiz. Turgutluspor çatısı altında toplanıp, bu şanlı kulübü hak ettiği yere getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

Gökhan Akın ayrıca, Turgutluspor'u güzel günlere taşımak için el ele, sırt sırta vermeye hazır olduklarını belirterek, "Turgutlusporu hepimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın gurur duyacağı seviyeye getireceğiz. Yaşasın Turgutluspor! Ne mutlu Turgutlusporluyum diyene" ifadelerini kullandı.

Turgutluspor taraftarları da yeni başkan Gökhan Akın'a desteklerini göstererek, kulübün geleceği için umutlu olduklarını dile getirdiler. Yeni yönetim kuruluyla birlikte Turgutluspor'un daha büyük başarılara imza atacağına inandıklarını belirten taraftarlar, takımlarına her zaman destek olacaklarını da sözlerine eklediler.

Turgutluspor'un yeni başkanı Gökhan Akın ve yönetim kurulu, kulübün geleceği için büyük umutlar vaat ediyor. Turgutluspor taraftarları da takımlarına olan sevgi ve desteğini her zaman göstermeye devam edeceklerdir.

turgutluspor turgutluspor puan durumları turgutluspor maçları turgutluspor oyuncuları turgutluspor nerenin takımı Gökhan Akın