Transfer haberi: Fenerbahçe'den Dominik Livakovic için yeni teklif

Fenerbahçe'nin Dominik Livakovic için rakamı artırdığı öne sürüldü.

Fenerbahçe'de kaleci transferi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Arda Güler'in ardından Altay Bayındır'ın da takımdan ayrılacağı iddiaları kulüp yönetimini harekete geçirdi. Yerine gelecek isim konusunda ise Dominik Livakovic ismi öne çıkıyor.

Sırp basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe, kaleci Livakovic için Dinamo Zagreb'e yaptığı teklifi 6 milyon Euro'dan 8 milyon Euro'ya yükseltti. Ancak Hırvat kulübü, Dünya Kupası'ndan bu yana tüm dikkatleri üzerine çeken 28 yaşındaki eldiven için 10 milyon Euro'da direniyor.

Fenerbahçe yönetimi ise Livakovic'i kadrosuna katmak için ellerinden geleni yapıyor. Bu transferin gerçekleşmesi halinde takımın kaleci sorununu çözmüş olacağı düşünülüyor.

Livakovic, Dinamo Zagreb formasıyla gösterdiği performansla Avrupa'nın birçok kulübünün de dikkatini çekmişti. Fenerbahçe'nin bu transfer için büyük bir çaba sarf etmesi, Livakovic'in kalitesinin ne kadar yüksek olduğunun bir göstergesi olarak görülüyor.

Öte yandan Altay Bayındır'ın ayrılmasıyla boşalan kaleci pozisyonuna kimin geleceği ise merak konusu. Fenerbahçe yönetimi, Livakovic'in yanı sıra başka kaleci adaylarıyla da görüşmeler yaparak en doğru kararı vermeyi hedefliyor.