Stefan Kuntz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Arda Güler'e özel ilgi

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri'nde 16 Haziran'da Letonya ile oynayacağı karşılaşmaların hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanlar, teknik direktör Stefan Kuntz yönetiminde başladı. İdman, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı ve yarım sahada taktik maçla devam etti. Tam sahada yapılan çift kale maçla son bulan antrenmanda, milli takım oyuncuları ter döktü.

Ancak, milli takımda sağ arka adalesindeki sakatlığı süren Çağlar Söyüncü ve tedbir amaçlı dinlendirilen Ferdi Kadıoğlu, antrenmana katılamadı. Dün gerçekleştirilen idmanda izinli olduğu için yer almayan Hakan Çalhanoğlu ise çalışmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Ancak, antrenman sırasında boyun spazmı yaşayan Ozan Kabak, tedbir amaçlı yarım bıraktı.

Milli takım aday kadrosunda yer almayan Cenk Tosun ise sakatlığına rağmen Ay-Yıldızlı ekibin idmanını ziyaret etti. Saha kenarına gelen ve antrenmanı takip eden Cenk Tosun, teknik ekip ile bir süre sohbet etti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu ise antrenman sırasında milli futbolcu Arda Güler ile kısa konuşmalar gerçekleştirdi. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da antrenmanı izleyenler arasındaydı.

Milli takım oyuncularının yoğun tempolu antrenmanları, milli maçlara hazırlık sürecinde devam edecek. Türk futbolseverler, milli takımın başarılı performansını yakından takip ediyor ve milli takım oyuncularına desteklerini her zaman gösteriyorlar.