Galatasaray, Kaan Ayhan'ın bonservisini aldığını açıkladı!

Galatasaray, Kaan Ayhan'ın 2.8 milyon euro'luk satın alma opsiyonunun kullanıldığını ve oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Galatasaray, devre arasında kiraladığı Kaan Ayhan'ın bonservisini aldığını duyurdu. Sarı-kırmızılılar, 2.8 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanarak oyuncuyu kadrosuna kattı.

Kaan Ayhan, US Sassuolo Calcio s.r.l. kulübünden 2022-2023 sezonu için kiralanmıştı. Ancak Galatasaray, başarılı futbolcunun performansından memnun kaldığı için satın alma opsiyonunu kullanmaya karar verdi.

Galatasaray'ın yaptığı açıklamada, Kaan Ayhan ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Böylelikle, Ayhan Sarı-kırmızılı formayı giymeye devam edecek.

Kaan Ayhan, defans hattında gösterdiği başarılı performansıyla Galatasaray taraftarının sevgisini kazanmıştı. Kendisiyle yapılan sözleşmeyle birlikte, Galatasaray'ın defans hattındaki gücü daha da artacak gibi görünüyor.

US Sassuolo Calcio s.r.l. kulübüne 2.800.000 Euro transfer bedeli ödeneceği açıklanan transferde, Galatasaray'ın bu hamlesi taraftarlar tarafından da olumlu karşılandı. Kaan Ayhan'ın bonservisinin alınmasıyla birlikte, Galatasaray'ın hedefleri doğrultusunda ilerleyeceği düşünülüyor.