Son dakika: Fenerbahçe'nin ilgilendiği Edin Dzeko kararını verdi

Gelecek sezon şampiyonluk hasretini bitirmekte kararlı olan Fenerbahçe, yıldız bir golcü almanın planlarını yaparken hedefteki isimlerden Edin Dzeko ile...

Fenerbahçe, gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturma çalışmalarına devam ediyor. Sarı lacivertli takımın hedefinde ise Edin Dzeko vardı. Ancak son gelen haberlere göre, Bosna Hersekli golcü, Serie A ekibi Inter'den kesin olarak ayrılma kararı aldı.

Sky Italia'nın haberine göre, Fenerbahçe'nin teklifi sonrası kararını veren Dzeko, Inter'den ayrılma kararı aldı. 37 yaşındaki golcüye sarı lacivertli takımın 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu iddia ediliyordu.

Dzeko, bu sezon Inter formasıyla toplam 52 maça çıkarken, 14 gol ve 5 asistlik katkı sağladı. Kendisine yapılan teklifin ardından ayrılık kararı alan Dzeko'nun Fenerbahçe'ye transfer olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Sarı lacivertli takımın, Dzeko'nun ayrılık kararını fırsata çevirerek başka bir golcü transferi yapması bekleniyor. Fenerbahçe'nin gelecek sezon için iddialı bir kadro oluşturma çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor.