Real Madrid'de Arda Güler'e özel program!

Real Madrid, Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler'e fiziksel kapasitesini artırması için özel program uygulayacak.

Real Madrid'in yeni transferi Arda Güler, İspanyol futbol dünyasında büyük bir heyecan yarattı. 18 yaşındaki genç oyuncu, Real Madrid antrenmanlarında gösterdiği etkileyici performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Eflatun beyazlıların Amerika'da katılacağı turnuvada 25 kişilik kadroda kendine yer bulan Arda Güler, İspanyol basınında da sık sık yer alıyor.

AS Gazetesi'nin haberine göre; Arda Güler'in yetenekleri, yaratıcılığı ve performansı beğenilirken fiziksel kapasitesi zayıf bulundu. Bunun üzerine Real Madrid, genç oyuncu için özel bir program hazırladı. Kas gücünü artırmayı hedefleyen program, Arda Güler'in gelişimini olumsuz etkilemeden uygulanacak.

Real Madrid, Arda Güler'i transfer etmeden önce oyuncu için hazırlanan raporlarda fiziksel yetersizliğe dikkat etmişti. İspanyol devi daha önce Vinicius JR ve Rodrygo için yaptığı programı şimdi Arda Güler için uygulayacak.

Arda Güler'in fiziksel kapasitesinin artırılmasıyla birlikte yaratıcılığı, hızı ve oyun görüşünün olumsuz etkilenmemesi için de önlemler alınacak. Real Madrid, genç yıldızın potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için elinden geleni yapacak.