Miha Zajc'ta kritik hafta! Fenerbahçe bekliyor, Kartal'dan telefon...

Fenerbahçe'de biten sözleşmesini yenilemeyen Miha Zajc, İsmail Kartal'la yaptığı görüşmenin ardından karar aşamasına geldi. Önündeki seçenekleri...

 

Fenerbahçe Yönetimi, Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc'ın sözleşmesini yenilemedi. Bu durum üzerine eski teknik direktör İsmail Kartal devreye girdi ve yönetimden transferi için harekete geçmelerini istedi. 

Fanatik'in haberine göre, son iki sezonda İtalyan takımlarının radarına giren Zajc, Milan, Napoli ve Fiorentina'nın teklifleri karşısında heyecanlandı. Fenerbahçe de dahil en uygun teklifi seçmek için menajeri vasıtasıyla girişimlerini sürdürüyor.

İsmail Kartal ise öğrencisiyle telefonla görüştü ve "Fenerbahçe senin yuvan. Varlığın takıma güç katacak. Kısaca seni takımda yeniden görmek istiyorum" dedi. Sarı-Lacivertli yönetimin de futbolcu ve menajeriyle yakın temasta olduğu belirtiliyor.

Zajc'a Türkiye'den Beşiktaş'ın da ilgisi olduğu öğrenildi. Sözleşmesi yenilenmeyen başarılı oyuncu için Siyah-Beyazlılar'ın da devreye girmesi bekleniyor. Zajc, rahatlıkla forma giyebileceği bir takımı tercih etmek istiyor. Yıldız futbolcunun kararını ise bu hafta içerisinde vereceği ifade ediliyor.