Mauro Icardi'den şampiyonluk sözleri: Yolun sonuna gelmeye başladık

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da oyuncular Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Kerem Aktürkoğlu açıklamalar...

Galatasaraylı oyuncular, İstanbulspor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu. Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Kerem Aktürkoğlu, şampiyonluk hedefleri hakkında konuştu.

Mauro Icardi, attığı gollerle mutlu olduğunu belirtti ve takımın Sivasspor maçına odaklanması gerektiğini vurguladı. Şampiyonluk için kazanmaları gerektiğini ifade eden Icardi, "Benim işim pozisyonları bitirmek" dedi.

Lucas Torreira ise şampiyonluk hedefleri için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Aileleri, Galatasaray ve taraftarlar için şampiyonluk istediklerini ifade eden Torreira, "Şampiyonluk için neyimiz varsa sahada veriyoruz" diye konuştu.

Kerem Aktürkoğlu ise üç maç kazanarak şampiyon olacaklarına inandıklarını belirtti. Takım olarak bir aile olduklarını ifade eden Aktürkoğlu, "Başkanımız geldi ve galibiyeti onunla kutladık. İki hafta sonra inşallah Şampiyon Galatasaray olacak" dedi.

Galatasaraylı oyuncuların açıklamalarından anlaşılan, takımın şampiyonluk hedefine odaklandığı ve birlikte hareket ettiği. Taraftarların da takımı desteklediği ve son iki maçta büyük bir coşkuyla takımın yanında olacağı görülüyor. Şampiyonluk için Galatasaraylı oyuncuların inancı tam ve taraftarlar da takımın yanında olmaya devam ediyor.