Manisa potada Ayberk'i aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, dış transferde Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket'ten pivot Ayberk...

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, 2023-2024 sezonu için kadrosuna bir isim daha ekledi. Fenerbahçe altyapısından yetişen 26 yaşındaki milli basketbolcu Ayberk Olmaz, yeşil-beyazlılarla 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Olmaz'ın kariyeri boyunca TED Ankara Kolejliler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray, Afyon Belediye Spor ve Bursaspor formalarını giydiği biliniyor. Son olarak Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basketbol takımında mücadele eden başarılı oyuncu, Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nün kadrosuna dahil oldu.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Olmaz'ın transferinin her iki taraf için de hayırlı olması temennisi dile getirildi. Ayrıca, yeşil-beyazlı formayı giyecek olan basketbolcuya başarılı sezonlar dileyen kulüp yönetimi, Olmaz'ın takıma katkı sağlamasını bekliyor.

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, dış transferde Berke Atar, Sinan Sağlam, Daron Russell, Dorukhan Engindeniz ve Ryan Luther'ı kadrosuna dahil etmişti. İç transferde ise Mustafa Baki Görür, Pako Cruz ve Berkay Sinirlioğlu ile anlaşan kulüp, başantrenörlük görevine Ahmet Kandemir'i getirmişti.

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nün yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle hedefleri büyük. Takımın taraftarları da yeni sezonda yeşil-beyazlı formayı giyecek olan oyuncuların başarılı performanslarına şahit olmak için sabırsızlanıyor.

 

ayberk olmaz ayberk olmaz maaş ayberk olmaz sevgilisi ayberk olmaz instagram ayberk olmaz basketbol