Manisa FK, Alperen Uysal ile anlaştı

Manisa Futbol Kulübü, tecrübeli kaleci Alperen Uysal'ı kadrosuna kattı.

Manisa Futbol Kulübü, kaleci Alperen Uysal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Antalyaspor'dan ayrılan tecrübeli kaleci, takımın hedefi olan Süper Lig'e çıkmak için Manisa Futbol Kulübü'nün bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

İdari Direktör Nderim Nexhipi de imza töreninde yaptığı konuşmada, Alperen Uysal'ın çok deneyimli bir kaleci olduğunu vurguladı. Hem Süper Lig'de hem de Spor Toto 1. Lig'de iyi performanslar sergilediğini söyleyen Nexhipi, Uysal'ın takıma tecrübesiyle çok önemli katkılar sağlayacağına inandığını dile getirdi.

Manisa Futbol Kulübü, hedeflerini birlikte başarmak için Alperen Uysal'ı kadrosuna dahil etti. Uysal da takım arkadaşlarıyla birlikte Süper Lig'e çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Kulüp yönetimi ise Alperen Uysal'a büyük başarılar diledi ve onunla birlikte daha büyük hedeflere ulaşacaklarına inandıklarını belirtti.

Manisa Futbol Kulübü'nün bu transferle birlikte güçlendiği ve hedefine daha da yaklaştığı görülüyor. Takımın taraftarları da yeni sezon için heyecanla beklemeye başladı.