Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal listeyi hazırlıyor! Tam 11 oyuncu yol ayrımında

Sarı lacivertli takım 8 yabancı, 3 de yerli oyuncu ile vedalaşmaya hazırlanıyor.

 

Fenerbahçe Kulübü, transfer döneminde yaptığı hamlelerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ryan Kent, Edin Dzeko, Umut Nayir, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski ve Dusan Tadic gibi önemli isimleri kadrosuna katan sarı lacivertliler, Dominik Livakovic, Rodrigo Becao ve Wilfried Zaha ile de imzaları yakınlaştırmış durumda.

Kadroda büyük bir yenilenme süreci yaşayan Fenerbahçe Kulübü, bu hafta içerisinde gideceklerin ve kalacakların netleşmesini bekliyor. Arda Güler'in 20 milyon Euro'luk katkısıyla birlikte, Samatta'yı PAOK'a veren sarı lacivertliler bütçede ekstra 2.7 milyon Euro'luk yer açmış oldu.

Transfer döneminde mali açıdan rahat bir süreç geçiren Fenerbahçe, Szalai ve Batshuayi'ye ciddi teklifler aldı. Bu nedenle öncelik İsmail Kartal'ın kadroda düşünmediği isimlerle yolları ayırmak olacak.

Kadroya 6 yeni oyuncu katılan Fenerbahçe Kulübü, bu isimlerin sadece 1'i yerli oyuncu oldu. Gelen 5 lejyonerle birlikte Fenerbahçe'nin yabancı sayısı 17'ye yükseldi. Rodrigo Becao, Wilfried Zaha ve Dominik Livakovic'in de transferi tamamlandığında bu sayı 20'ye ulaşacak.

Bu nedenle Fenerbahçe Kulübü, 8 yabancı ve 3 yerli oyuncu olmak üzere toplam 11 oyuncuyla yol ayrımında.