Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na İtalyan devi talip!

İtalya Serie A devi Inter, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu ile ilgileniyor.

Sarı-lacivertli takım Fenerbahçe'de genç yıldızlar peş peşe takımdan ayrılıyor. Arda Güler'in Real Madrid ile anlaşması sonrası bir diğer genç yıldız Ferdi Kadıoğlu da Serie A devi Inter'in radarına girdi.

A Spor'un haberine göre, Inter takımı Denzel Dumfries'in ayrılığı durumunda Ferdi Kadıoğlu transferi için harekete geçecek. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 48 maça çıkan genç oyuncu, 4 gol ve 5 asistlik bir performans sergilemişti.

Fenerbahçe'nin alt yapısından yetişen ve son dönemde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu'nun Inter'e transfer olması halinde, sarı-lacivertli takımın önemli bir oyuncusunu kaybetmesi söz konusu olacak.

Fenerbahçe yönetimi ise genç yıldızın takımdan ayrılmasına sıcak bakmıyor ve Ferdi Kadıoğlu'nun takımda kalması için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladı.

Öte yandan, Inter takımının Ferdi Kadıoğlu'na talip olması, Türk futbolseverler tarafından da yakından takip ediliyor. Genç oyuncunun kariyerindeki bu önemli adım, Türk futbolunun geleceği açısından da önem taşıyor.