Fenerbahçe'den Arda Güler için art arda paylaşımlar! Real Madrid'e transferi açıklanınca...

Arda Güler'i 20+10 milyon euro karşılığında Real Madrid'e gönderen Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarından transferin resmileşmesinin ardından genç...

Arda Güler, Fenerbahçe'den ayrılarak Real Madrid'e transfer oldu. Fenerbahçe, 18 yaşındaki futbolcunun 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro performans bonusu karşılığında Real Madrid'e transfer olduğunu açıkladı. Real Madrid de milli futbolcumuzla 6 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, transferin resmileşmesinin ardından Arda Güler için resmi sitesinden bir veda açıklaması yayımladı. Açıklamada, Arda Güler'in Fenerbahçe'deki başarılı kariyeri anlatıldı ve kendisine teşekkür edildi.

Arda Güler'in Fenerbahçe'deki kariyeri, Ankara'nın köklü kulübü Gençlerbirliği'nde yetişmesiyle başladı. 2019 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Arda, profesyonel futbol hayatına Fenerbahçe'de adım attı. İlk kez UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında HJK Helsinki'yi mağlup ettikleri maçta forma giydi ve ilk Çubuklu sevincini yaşadı.

Arda Güler, Fenerbahçe forması altında yükselen grafiği ve eşsiz potansiyeli ile A Milli Takım kapısını da araladı. Çekya ile oynanan özel maçta ilk kez A Milli formayı giydi ve Galler ile oynanan Avrupa Şampiyonası 2024 Grup Eleme maçında kaydettiği golle A Milli Takım tarihinde resmi maç golü atan en genç oyuncu olarak adını tarihe altın harflerle yazdırdı.

Fenerbahçe'nin Ardası olarak anılan Arda Güler, Real Madrid'e transfer olmasıyla birlikte yeni bir sayfa açtı. Türkiye'nin en büyük spor kulübü olan Fenerbahçe ve milyonlarca taraftarı adına "her şey için teşekkürler Arda" denildi.

Arda Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe'ye veda etti ve hayatının en güzel günlerini yaşadığı Fenerbahçe'ye teşekkür etti. Kendisine inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için Real Madrid'e transfer olduğunu belirtti.