Fenerbahçe'de yeni transfer Sebastian Szymanski, ilk antrenmanına çıktı

Rusya'da yapılan kampın ardından dün gece İstanbul'a dönen Fenerbahçe, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü....

Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde antrenmanlarını sürdürüyor. Bugünkü idman, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Takım, çabukluk ve pas çalışmalarıyla antrenmanın devamını getirdi. Bireysel çalışmalarla tamamlanan idmana, yeni transfer Sebastian Szymanski de katıldı.

Sarı-lacivertliler, yarın yapacakları çalışma ile hazırlıklarına devam edecekler. Teknik direktör İsmail Kartal, takımın performansından oldukça memnun görünüyor. Taraftarlar da takımlarının yeni sezonda başarılı olmasını bekliyor. Fenerbahçe'nin yeni transferleri ise takıma büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Takımın hedefi, şampiyonluk yolunda ilerlemek ve taraftarlarını mutlu etmek. İsmail Kartal ve ekibi, bu hedef doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. 

 

sebastian szymanski sebastian szymanski fm23 sebastian szymanski fifa 23 sebastian szymański transfer sebastian szymanski hangi takımda