Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Tahminen 45-50 milyon euroluk satış yaparız

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü etkinliği kapsamında İzmir'de Fenerbahçeliler Derneği Kültür Merkezi Lokali'nin açılışına...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Udinese takımından transfer edilen Brezilyalı stoper Rodrigo Becao hakkında açıklamalarda bulundu. Transferlerin hediye olarak görülmemesi gerektiğini söyleyen Koç, büyük beklentilerin yaratıldığını ve bu beklentilerin karşılanamadığı zaman eleştirilere neden olduğunu belirtti. Taraftarların uyanık olması gerektiğini vurgulayan Ali Koç, adım adım ilerlediklerini ve Becao transferi sonrası önlerindeki maça odaklanacaklarını ifade etti.

Transfer yapmanın yanı sıra oyuncu satmanın da önemli olduğunu belirten Koç, Almanya, Avrupa, Amerika ve Orta Doğu'dan ilginin olduğunu söyledi. Bu sezon tahminen 45-50 milyon euro arası satış yapacaklarını dile getiren Koç, bu gelirin doğru kullanılması gerektiğini vurguladı. Arzu ettikleri katma değere katkı sağlayacaklarını söyleyen Koç, Fenerbahçe için olduğu kadar Türk futbolu için de hayırlı bir sezon diledi.

Başkan Ali Koç, İzmir'de bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, her 19 Temmuz'da Dünya Fenerbahçeliler gününü kutladıklarını söyledi. Bu yıl İzmir'de olduklarını belirten Koç, İzmir Fenerbahçeliler Derneği'nin lokalini açtıklarını ve Tarihi Asansör'de yapılan açılışın çok özel ve anlamlı olduğunu ifade etti. Fenerbahçe'nin ülke, Avrupa ve kıta çapında birçok derneği olduğunu söyleyen Koç, İzmir derneğinin en güçlü derneklerinden biri olduğunu belirtti. Günlerini kutladıklarını ve lokal açılışını yaptıklarını söyleyen Koç, Fenerbahçe için güzel bir sezon diledi.