Beşiktaş için flaş transfer iddiası! Hem Milot Rashica hem İrfan Can Kahveci...

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme bomba gibi düşecek gelişmeler yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar, hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ı fazlasıyla...

 

Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-Beyazlılar, 27 yaşındaki kanat oyuncusu Milot Rashica'yı kiralık olarak renklerine bağlamak için çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da 30 maçta görev alan Rashica, 6 gol ve 7 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Bu transfer çalışmaları sırasında Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı da İngiltere'ye gitti. Kazancı'nın, Norwich City'nin kulübünde forma giyen Rashica'nın yanı sıra birkaç isimle daha görüşeceği iddia ediliyor.

Beşiktaş, yerli isimler için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni sezonda da 8+3 yabancı kuralının geçerli olduğunu açıklamasının ardından Siyah-Beyazlılar, yerli isimlerle de temas halinde. Halil Dervişoğlu ve İrfan Can Kahveci gibi isimlerin adı geçiyor.

Son olarak Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu İrfan Can Kahveci'nin de Beşiktaş'ın radarında olduğu iddia ediliyor. 27 yaşındaki kanat oyuncusu için Siyah-Beyazlı kulübe bir teklif geldiği ifade ediliyor. Yeni haftada bu transfer çalışmalarıyla ilgili yeni gelişmelerin olması bekleniyor.

İrfan Can Kahveci, 2 sene önce Başakşehir'den Fenerbahçe'ye 7 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Beşiktaş'ın bu transferde ne kadar bir bedel ödeyeceği ise henüz bilinmiyor. Siyah-Beyazlı taraftarlar ise bu transfer çalışmalarını heyecanla bekliyor.

beşiktaş transfer beşiktaş transfermarkt beşiktaş transfer haberleri beşiktaş transfer söylentileri beşiktaş transfer 2023