Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den eleştirilere yanıt: Kimse merak etmesin! İstanbul'a 3 transferi getireceğiz

Yeni sezon öncesi Emrecan Bulut dışında henüz transfer açıklamayan, gündemdeki Halil Dervişoğlu ve Dusan Tadic'in Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gitmesi...

 

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ ve yönetici Tarkan Ser ile birlikte Almanya'ya giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın transferde titizlikle hareket ettiğini belirten Orman, teknik direktör Şenol Güneş, futbol direktörü Ceyhun Kazancı ve scout ekibiyle birlikte şampiyonluk için kadro oluşturduklarını ifade etti.

Son haftalarda kulüp yönetimine yönelik yapılan eleştirilere de yanıt veren Orman, kulübün geleceğini düşünmek zorunda olduklarını ve geçmişte üstlerinde kalan enkazı temizlemeye çalıştıklarını söyledi.

Beşiktaş olarak ekonomik ve sportif başarıyı bir arada hedeflediklerini vurgulayan Orman, birçok oyuncuyu gönderemediklerini ancak Beşiktaş'ı en iyi duruma getireceklerine inandığını dile getirdi.

Türkiye'de ederi kadar bir rakam sundukları oyuncuları rakip takımların astronomik fiyatlarla aldıklarına dikkat çeken Orman, bu durumun nereye kadar gideceğini sorguladı.

Beşiktaş Kulübü'nün menfaatlerini düşünerek kararlar aldıklarını belirten Orman, yarınları düşünerek adım attıklarını ve teknik direktör Şenol Güneş ile ekibinin de bu konuda hemfikir olduğunu söyledi.

Yönetim kurulu arkadaşlarının da mutlu olduğunu ifade eden Orman, Beşiktaş tarihinde önemli başarılara imza atacaklarını ve taraftarların da mutlu olacağı üç transferi gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.