Bandırmaspor, Altınordu maçının tekrarını istedi

Beyçimento Bandırmaspor, TFF'nin, 3-3 biten Altınordu maçının hakemi Ali Palabıyık'a sezon sonuna dek görev verilmeyeceğini açıklamasının ardından...

Spor Toto 1. Lig takımlarından Beyçimento Bandırmaspor, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Altınordu maçının hakemi Ali Palabıyık'a sezon sonuna dek görev verilmeyeceğini açıklamasının ardından sürpriz bir talepte bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada, 30 Nisan Pazar günü oynanan Altınordu karşılaşmasında verilen skandal penaltı karşısında TFF'nin aldığı kararın Bandırmaspor Kulübü'nün tepkisinin ne kadar yerinde olduğunu kanıtladığı belirtildi. Ayrıca kulüp olarak sezon sonunda milyonların vicdanının rahatlaması için maçın tekrar edilmesini ya da kritik hatalı kararın verildiği 81. dakikadan itibaren yeniden oynatılmasını talep ettikleri ifade edildi.

Maçın hakemi Ali Palabıyık'ın yıllık izne ayrılması ve derhal Türk futbolundan uzaklaştırılarak emekli edilmesi isteği de açıklamada yer aldı.

Bu taleplerle ilgili TFF'nin nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor. Bandırmaspor Kulübü'nün bu konudaki kararlılığı ve haksızlıklara karşı mücadelesi ise takdir topluyor.